دانلود نمونه فصل دوم تحقیق پایان نامه

دانلود نمونه فصل دوم تحقیق پایان نامه

دانلود نمونه فصل دوم تحقیق پایان نامه

دانلود نمونه فصل دوم تحقیق پایان نامه

پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی

پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی

نمونه فصل دوم پایان نامه نقدشوندگی پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگیدانلود پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی پیشینهومبانینظرینقدشوندگیپیشینهمبانینظرینقدشوندگی

-------

پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی
پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 0
قیمت: 29700 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 27 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏فهرست مطالب:
‏نقدشوندگی
‏تعاریف
‏استحکام
‏عمق
‏برگشت‏‌‏پذیری
‏2-3-1) ‏اندازه‏‌‏گیری‏‌‏های‏ ‏مختلف‏ ‏نقدشوندگی
‏2-3-2) ‏عوامل‏ ‏تاثیرگذار‏ ‏بر‏ ‏نقدشوندگی
‏انعطاف‏‌‏پذیری‏ ‏بازار‏:
‏زمان‏:
‏نرخ‏ ‏گردش‏ ‏سهام‏:
‏تعداد‏ ‏روزهای‏ ‏معاملاتی‏:
‏حجم‏ ‏معاملات‏:
‏ارزش‏ ‏معاملات‏:
‏ترکیب‏ ‏سرمایه‏‌‏گذاران‏:
‏واسطه‏‌‏های‏ ‏خارجی‏:
‏معامله‏ ‏اینترنتی‏:
‏آزادسازی‏ ‏حساب‏ ‏سرمایه‏:
‏زیرساختهای‏ ‏معاملاتی‏:
‏2-4) ‏ارتباط‏ ‏بین‏ ‏ساختار‏ ‏سرمایه‏ ‏و‏ ‏نقدشوندگی
‏2-4-1) ‏تاثیر‏ ‏مثبت‏ ‏نقدشوندگی‏ ‏دارایی‏ ‏بر‏ ‏اهرم
‏2-4-3) ‏عدم‏ ‏تقارن‏ ‏در‏ ‏تاثیر‏ ‏نقدشوندگی‏ ‏دارایی‏ ‏بر‏ ‏اهرم
‏2-5) ‏پیشینه‏ ‏تجربی‏ ‏تحقیق
‏2-5-1) ‏پژوهشهای‏ ‏داخلی
‏2-5-2) ‏پژوهشهای‏ ‏خارجی
‏منابع‏ ‏فارسی
‏منابع‏ ‏لاتین
‏نقدشوندگی
‏یکی از شاخصهایی که کارایی بورس اوراق بهادار با آن سنجیده می‌شود، «میزان نقدشوندگی سهام مورد معامله» است. همواره علاوه بر دو معیار نرخ بازدهی و ریسک، درجه نقدشوندگی داراییها نیز مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد. عامل مهمی که در تعیین نقدشوندگی یک دارایی اهمیت دارد اندازه بازار آن دارایی می‌باشد. اگر خریداران و فروشندگان بالقوه بسیاری برای یک دارایی مشخص وجود داشته باشد، بازار آن دارایی دارای نقدشوندگی می‌باشد (حسن‌جانی، 1386، 25)
‏تعاریف
‏نقدشوندگی به معنای سرعت تبدیل سرمایه‌گذاری‌ها یا داراییها به وجوه نقد می‌باشد. اوراق بهاداری که در بورس اوراق بهادار با استقبال معامله روبرو میشوند، می‌توانند حاکی از سرعت نقدشوندگی آنها باشد (مهدی ابزری و همکاران، 1386).
‏نقدشوندگی، توانایی سرمایه‌گذاران در تبدیل داراییهای مالی به وجه نقد در قیمتی مشابه با قیمت آخرین معامله است، با این فرض که اطلاعات جدیدی از زمان آخرین معامله کسب نشده باشد (خرمدین، 1387).
‏نقدشوندگی داراییها عبارت است از توانایی معامله سریع حجم بالایی از اوراق بهادار با هزینه پایین و تأثیر قیمتی کم (لیو، 200‏5)
‏فوس نقدشوندگی سهام را قدرت فروش سریع دارایی در قیمت مشابه قیمت قبلی بازار با فرض اینکه هیچ گونه اطلاعات جدیدی وارد بازار نشده است، تعریف کرده است.
‏داتار نقدشوندگی بازارهای مالی را، ظرفیت بازارهای مالی برای جذب نوسانات موقتی عرضه و تقاضا بدون اختلالات بیش از اندازه قیمتها تعریف می‌کند.
‏آیتکن و کامرتون، قدرت نقدشوندگی را توان تبدیل اوراق بهادار به پول نقد در پایین‌ترین سطح هزینه‌های مبادلاتی تعریف می‌کنند.
‏در جامعترین تعریف نقدشوندگی بازار عبارت است از توانایی انجام معاملات در حجم بالا، با حداکثر سرعت، حداقل هزینه و حداقل اثر قیمت، این تعریف برروی چهار بعد از نقدشوندگی تمرکز دارد:‌حجم معاملات، سرعت معاملات، هزینه معاملات و اثر قیمت.
‏یکی از مهمترین کارکردهای بازار سرمایه، تامین نقدشوندگی است. در حقیقت بازارهای ثانویه ضمن فراهم کردن نقدشوندگی، از طریق کشف قیمت و توانایی انتقال ریسک، باعث کاهش هزینه سرمایه می‌گردند. فرناندز (1999) از قول «کینز» بیان می‌کند که نقدشوندگی، توسط یک معیار مطلق قابل اندازه‌گیری نیست. در متون مالی گاهی برای رساندن مفهوم، به جای واژه نقدشوندگی از واژه بازارپذیری یا قابلیت خرید و فروش استفاده می‌شود، زیرا هر چه تعداد خریداران و فروشندگان بالقوه یک دارایی بیشتر باشد، آن دارایی نقدشوندگی بیشتری دارد. (نوبهار، 1388).

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
برای مشاهده توضیحات فایل  پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پیشینه و مبانی نظری نقدشوندگی روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ نمونه فصل دوم پایان نامه نقدشوندگی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد